Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Ak Parti Sakarya Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve Yönetimini makamında ağırladı.

Nezaket ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Başkan Zehra Hatipoğlu, kadın kolları olarak yaptıkları çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi verdi. Sakarya’nın güçlü bir lobi ile hareket ettiğini belirten Hatipoğlu, birlik ve beraberlik neticesinde ortaya çıkan gücün doğru ve verimli değerlendirilmesi adına gayret ettiklerini dile getirdi.

Ülkemizde gerçekleştirilecek referandum öncesi Sakarya Kadın Kolları olarak 5262 ev ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Ak Parti Kadın Kolları Başkanı, ülkenin geleceği konusunda hassasiyet içerisinde olan herkesi referandum konusunda sağduyulu olmaya ve olumlu düşünmeye davet etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek  “Bizler iş dünyasını temsilcileri olarak önümüzdeki engellerin kaldırılması, Türkiye’yi tüm olumsuz girişimlere rağmen hedeflerine ulaştırmak için, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, el ele vererek gayretlerimize devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği istikamette ülkemizin geleceği için üzerimize düşeni yapıyoruz. Bizim yönümüz belli, rotamız doğrultusunda yol almaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Ülke olarak önümüzdeki süreci de başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum.  Ortak hedefimiz el birliği ile topluma hizmet etmektir. Ülkemiz hedefine ulaşacaktır.” dedi.

 

Haber Tarihi : 14/2/2017
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::