Sakarya Genç MÜSİAD Başkanlığına atanan Uğur Çarboğa ve yönetimi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

SATSO Yönetiminin de bulunduğu ziyarette Başkan Kösemusul, genç girişimcileri her zaman desteklediklerini ifade ettiği konuşmasında, “Ülkemizin ve ilimizin ilerlemesine, istikrarına, ekonomisine güç katacak genç nesillerin yetişiyor olmasından büyük memnuniyet duyuyorum. Bizler bulunduğu mevcut durumun farkında, hedefleri olan bir genç kitleyle daha da büyüyeceğimizin bilincindeyiz. Tüm dünyanın gözü üzerimizde. Gelişmemizi istemeyenlere karşı başarılı olmak için daha çok çalışmalıyız. Bu süreçte gençlerimize büyük iş düşüyor. Sizlere güveniyor, destekliyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Genç Ticaret Köprüsü

Genç MÜSİAD Başkanı Uğur Çarboğa,  Sakarya Genç MÜSİAD olarak yürüttükleri Young Trade Bridge (Genç Ticaret Köprüsü) projesi hakkında bilgi vererek süreçlerini anlattı. Projenin yabancı uyruklu öğrenciler kapsamında gerçekleştirildiğini ve bu yabancı gençlere ilimizin ticari anlamda avantajlarını tanıtarak ilimizin ihracat ve uluslararası ticaret anlamında potansiyelini yükseltmek amacında olduklarını ifade etti. Çarboğa, proje ile ilgili gelinen son durum hakkında da, “Genç Ticaret Köprüsü projemiz ile misafir kardeşlerimizin ülkelerini ekonomi ve kültürel boyutta tanıdık. Final programımızı da 8 Mart’ta gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

 

 

Haber Tarihi : 1/3/2017
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::