Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SS Sakarya Oto Galericiler Kooperatifi Genel Kurulu’nun ardından seçilen Başkan Levent Bal ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

Bal, 2. El Galericiler Sitesi ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, SATSO Hizmet Binası karşısındaki alanda 114 dükkân ve 2 yönetim binası temelinde inşa edilecek 2. El Galericiler Sitesi’nin oylama ile seçilen “Bal Peteği” yapı projesinde gerekli revizelerin yapılarak çalışmanın hayata geçirileceğini dile getirerek “SATSO Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Kösemusul ve SATSO camiasına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bize inandılar, destek oldular.” diye konuştu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “SS Sakarya Oto Galericiler Kooperatifi Genel Kurulu’nun ardından seçilen Başkan Levent Bal’a yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi. Hem işlevi hem mimarisi anlamında örnek bir çalışma olacağına inandıkları projede hız kesmeden devam edilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Kösemusul, ticari kümelenme projeleri ile gelişen Sakarya’ya hazırlık yaptıklarını, sadece ilin ihtiyaçlarını değil bölgesel ve ulusal anlamda da örnek olacak sektörel bir oluşum için gayret ettiklerini belirtti.

Başkan Kösemusul, “Sakarya’mızın geleceğini düşünerek hizmet ediyoruz, bizlerle olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çok güzel, örnek bir çalışma hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ticaret bölgeleri ile ilgili çalışmalarımızı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber Tarihi : 14/6/2017
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::