Sakarya İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun emekliye ayrılması sebebiyle Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a veda ziyaretinde bulundu.

SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Kösemusul, “Kurumsal işbirliği ve birliktelik çerçevesinde kendisi ile çalışmaktan büyük memnuniyet duyduk.  Sayın Komutanımıza bundan sonraki süreçte huzurlu bir gelecek temenni ediyoruz.” diyerek söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Garnizon ve Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun ise Sakarya’da görev yapmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, süreçteki işbirliği desteklerinden dolayı SATSO camiasına teşekkür etti.

Haber Tarihi : 28/7/2017