Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Kurban Bayramı vesilesiyle yaptığı açıklamada bayramların manevi anlamda değerlendirilmesi gereken özel günler olduğuna vurgu yaparak şunları dile getirdi:

“Bayram birlikteliktir, kardeşlik ve Allah’a yaklaşmadır. Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin etkin kılınması etik değerlerin toplumu kuşatması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz. İnsanlık ve kardeşliğin unutulmaya yüz tuttuğu bir dünyaya karşı daima paylaşma duygusu ile geçireceğimiz bir bayram temenni ediyorum. Umuyorum ki karşılayacağımız kurban bayramı dünyanın çeşitli yerlerinde Müslüman kardeşlerimize yapılan eziyetlerin de sonuna vesile olur.

Değerli Sakaryalılar ve üyelerimizle birlikte bir bayramı daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum.”

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Kurban Bayramı’nın ikinci günü SATSO Hizmet binasında gerçekleştirilecek ‘SATSO Geleneksel Bayramlaşma Töreni’ne de tüm üyeleri davet etti. Kösemusul, “Bayramlaşmamızı 2 Eylül Cumartesi günü saat: 12.00-13.30 arasında SATSO’da  hep birlikte gerçekleştireceğiz. Tüm üyelerimizi ve Sakaryalılar’ı  bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Haber Tarihi : 29/8/2017
PAYLAŞ
Son Haberler ::