Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 100. Yıl Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle özel ve içeriği dolu bir programa hazırlanıyor.

15 Eylül 2017 Cuma günü yapılacak olan “100. Yıl Kuruluş Yıldönümü ve Ödül Töreni’ çerçevesinde, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile SATSO Arifiye ve TOBB Serdivan Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Açılışı da gerçekleştirilecek.

Programda ayrıca çeşitli kategorilerde üyelere ve paydaşlara ödüllerin de takdim edileceği bir ödül töreni tertip edilecek.

İstanbul Dance Factory Halk Oyunları Topluluğu Gösterisi ve Işın Karaca konseri ile Sakaryalılara keyif dolu bir akşam organize etmek için büyük bir titizlikle çalışan SATSO, bu özel programın kusursuz bir şekilde yürütülmesi için hazırlıklarına yoğunlaştı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı açıklamada, 15 Eylül Cuma günü saat 18.00’de Adapazarı Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek programa tüm Sakaryalıları ve üyeleri davet ederek şunları dile getirdi:

100. Yıla erişmenin mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşayacağımız “100. Yıl Kuruluş Yıldönümü ve Ödül Töreni”miz için heyecanlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Törenimize kıymetli üyelerimizi, dostlarımızı ve tüm Sakaryalı hemşehrilerimizi davet ediyoruz.”

 

Haber Tarihi : 6/9/2017
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::