Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kösemusul, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Kurtuluş Savaşı sonrasında, 29 Ekim 1923 tarihinde kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 94. kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız. Cumhuriyetimizin ilanı, en zor şartlarda dahi milletimizin her türlü olumsuzlukları yenerek, omuz omuza mücadelesi sonucu ayakta kalışının ve ileriye hızla atılışının eseri olarak bizlere gurur vermektedir.

Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin simgesi olmuştur. Unutulmamalıdır ki hepimiz ortak bir geçmişi ve ortak bir geleceği paylaşan bu ülkenin evlatlarıyız. Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltmeli, tek yürek olmaya devam etmeliyiz.

Milletçe bize düşen görev; barış ve kardeşliğimize sahip çıkarak, ortak paydamız olan, devlet ve cumhuriyet değerlerimizi her zaman öncelemektir. Bunu başarabilirsek, hedefimiz olan 2023’e daha güvenilir daha emin adımlarla ulaşacağız. Gelecek nesillerimize her yönüyle güçlü işaret edilen bir ülke bırakmak hedefiyle her zamankinden daha sağduyulu olmalı her zamankinden daha fazla devletimize inançla ve sadakatle bağlanmalıyız.

Cumhuriyeti bize armağan eden ve emanet bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bin yıllık devletimizin son kalesi olan Türkiye Cumhuriyet’inin nice bin yıllar bu topraklarda barış, huzur ve güven içinde yaşamasını diliyorum."

Haber Tarihi : 27/10/2017
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::