Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası KOBİ’ler ve İşletmelere Yönelik  “Afet ve Acil Durum Planı Hazırlama” Eğitimi düzenleyecek.

Sağlam KOBİ Projesi olarak bilinen çalışmanın amacı; şirketlerin, insan kaynaklı ya da doğal sebeplerle ortaya çıkan herhangi bir afete karşı hazırlıklı olmalarını sağlamak amacıyla eğitimler ve bilgilendirme faaliyetleri düzenlemektir.

Türkiye'deki KOBİ'lerin afetlere hazırlık süreçlerine ve yaşanabilecek olası afetlerin ardından iş hayatına hızla dönmelerine destek sağlamayı amaçlayan proje kapsamında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve AFAD işbirliği ile 31 Ekim 2017 Salı günü  (yarın) saat 14.00'te Afet ve Acil Durum Planı Hazırlama Eğitimi düzenlenecek.

KOBİ'ler ve İşletmelere yönelik gerçekleştirilecek ücretsiz eğitime katılan ilgililere eğitim katılım sertifikası verilecek.

Haber Tarihi : 30/10/2017