Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ile Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (Koop-İş) işbirliğinde birlikte düzenleyip yürütülen “Sosyal Diyaloğun Geliştirilmesi: Çalışma Barışı ve Sürdürülebilir Üretimin Şifresi Projesi ”  ile ilgili bir tanıtım konferansı gerçekleştirilecek.

Yaklaşık bir yıl önce çalışmalarına başlanan ve Avrupa Birliği’nden 100 bin dolar hibe alınmış Sosyal Diyaloğun geliştirilmesi projesinin 2 ay içerisinde hayata geçirilmesi bekleniyor.

Proje kapsamında 4 Kasım 2017 Cumartesi günü Best Western Premier Hotel’de bir konferans düzenlenerek projenin detayları hakkında bilgi verilecek.

“Sosyal Diyalogun İyileştirilmesi: Çalışma Barışı ve Sürdürülebilir Üretimin Şifresi”  tanıtım konferansının yanı sıra proje hayata geçirilirken; başlıklı bu proje ilimizde; işçi ve işverenlere eğitim verilecek, bir çözüm arama platformu gibi hareket edecek 3 çalıştay organize edilecek, sosyal diyalog konusunda işveren ve işçiler için üst düzey referans kitapları hazırlanacak.

Projenin detaylarının inceleneceği 4 Kasım Cumartesi saat 10.00’da Best Western Premier Hotel’de gerçekleştirilecek konferansa, Türk- İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı V. Bilge Aydın SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,il protokolü ve çok sayıda davetli iştirak edecek.

SATSO ve KOOP-İş ev sahipliğinde düzenlenecek konferansın, iş dünyası temsilcilerine çalışma barışı konusunda büyük katkı vermesi bekleniyor.

 

 

 

Haber Tarihi : 2/11/2017
PAYLAŞ
Son Haberler ::