Sakarya ekonomisinin geleceği için hazırladıkları projelerde önemli mesafeler aldıklarını belirten SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, yeni yıl için bir mesaj yayınladı. Kösemusul, “İş dünyamız hedeflerimiz yolunda başarısıyla dikkat çekiyor. Şehrimizi paydaşlarımızla geleceğe hazırlıyoruz. Sakarya’mızın tüm değerleri için oluşturduğumuz uygun rekabet ortamı ve hayata geçireceğimiz çalışmalarla 2018, inşallah başarılı bir yıl olacak.” dedi. 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 2018 yılı için bir kutlama mesajı yayınladı. 2017 yılının SATSO için önemli bir yıl olduğunu ve başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten Başkan Kösemusul, “2017, Sakarya’mız ekonomisinin yükselişine ivme kazandıran bir yıl oldu. Odamızın 100. yılını tüm paydaşlarımızla, hemşerilerimizle birlikte kutladık. Üretimde, eğitimde, istihdamda ve ihracatta başarılar kazanmanın, ilklere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu. 

Refah ve Mutluluk İçin 
İş dünyasının sorun ve sıkıntıların aşılacağına olan inancını koruduğunu ve Türkiye'nin 2023 hedeflerini gerçekleştirme kararlılığı ile başarı yürüyüşünü sürdüreceğini belirten Kösemusul, "Güven ortamının korunmasının, sağduyunun hakim olmasının, uzlaşma ve iş birliğinin sürdürülmesinin öneminin altını çizmekte fayda görüyorum. Devletimiz ve milletimiz bu amaca ulaşmada gerekli iradeye sahiptir. Herkesin olgunluk içinde, sevgi ve saygı çerçevesinde davranması elzemdir. Bütün kurumların sadece ve sadece sorunların çözülmesine, milletimizin refah ve mutluluğuna odaklanması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.

Hedefimiz Net!
Sakarya’nın potansiyeli ve gelişimine de dikkat çeken Başkan Mahmut Kösemusul, 2018 yılında gelişimi daha da hızlandıracak çalışmaları hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtti. Çalışmalar ve hedeflerden bahsettiği mesajında, Sakarya’nın stratejik önemine dikkat çeken Başkan Kösemusul, “Şehrimiz kavşak noktasında, konumu itibariyle en avantajlı kent. Yani büyümek zorunda. Sakarya’mızın her alanda gelişme kaydetmesini çok önemsiyor, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda önemli mesafeler alıyoruz. Yenidünya düzeninde zamanın şartlarına uygun hareket etmek zorundayız. Birlikten kuvvet doğar. İş dünyası olarak birlikte hareket etmeye, kümelenmelere önem veriyoruz, sanayi geleceğimizi çok dikkatli planlıyoruz. Sanayi yapılanmalarını yeni OSB’lerde, ticari yapılanmaları da yeni Organize Ticaret Bölgelerinde gerçekleştiriyoruz. Son derece hassas hareket ediyoruz. Şehrimizin tarımsal zenginliğini koruyarak bu yapılanmaları tarım dışı alanlarda gerçekleştirme noktasında iş dünyası olarak kararlıyız. Hedefimiz net. Sakarya’mız ülkemiz ihracat sıralamasında ilk 5 il arasında yer alacak." dedi.

Büyüyen Bir Türkiye
Acı ve tatlı hatıralarıyla 2017 yılını geride bıraktıklarını dile getiren Başkan Kösemusul, mesajında son olarak, "Umudumuzu canlı tutarak yeni bir yıla giriyoruz. İstikrar içinde büyüyen ve gelişen bir Türkiye dileğiyle, yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını dileklerimle kıymetli üyelerimizin ve hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum." ifadelerine yer verdi.


Haber Tarihi : 31/12/2017
PAYLAŞ
Son Haberler ::