Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı Meclis Başkanı Avni Uçar ve STB Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş’in de iştirak ettiği ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, seçim sürecinin tamamlanıp görev sürecinin başladığına vurgu yaparak “ Biz Sakarya’ya hizmet etmek için göreve talip olduk. Ben değil biz varız hepimiz de Sakarya’nın daha geleceği ve gelişmesi için buradayız. Bir kültür mozaiği olan Sakarya’da çok çeşitli milletten insanlar huzur içinde bir arada yaşıyor. Farklılığımız zenginliğimizdir, ancak bunu doğru değerlendirmeliyiz. Ortak paydamız Sakarya’dır, hepimiz asıl olarak Sakaryalıyız. İlimiz için çalışıyoruz. Bu anlayış önceliğimiz olmalıdır.” diye konuştu.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı da SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek iki kurum arasında birlik ve beraberliğin sürekliliğine vurgu yaptı. Başkan Sarı ayrıca, “İki kurum arasında iletişimi sürekli kılarak Sakarya’nın gelişmesi temelinde birlikte hareket edeceğimize inanıyorum.” dedi.

Söz konusu ziyaret iyi dilek ve temennileri ile sona erdi.

 

Haber Tarihi : 9/4/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::