Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan SATSO heyeti Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun’u makamında ziyaret etti.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek tebrik etti.

Vali Balkanlıoğlu: “İş Dünyamızın yanındayız”

Sakarya Valisi Balkanlıoğlu konuşmasında şunları dile getirdi:

“Ticaret ve Sanayi odaları bulunduğu ilin dinamiklerinde son derece öneme sahip. Mahiyetinizde çalışan işçiler var, ekonomiye katkınız büyük ve kazancınızın büyük bir bölümünü vergi olarak veriyorsunuz. Bu bakımdan hükümetimiz sanayicilere ve iş adamlarına, istihdam sağlayanlara büyük önem veriyor. Cumhurbaşkanımız iş adamlarımızın yanında olmamızı telkin ediyor. Oluşumu itibariyle hem sivil toplum yönü, hem de resmi yönü var. Önümüzdeki dönemde sizlere tavsiye ve telkinlerle yanınızda olacağız. Biz de sizlerin tavsiyelerine açığız. İşbirliği çerçevesinde çalışmalarımız devam edecektir.”

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ise “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası hem üyeleri açısından ilçelere yayılmış bir halde, hem de üyelerin sağladığı imkan açısından çok güçlü bir meslek örgütü. Biz bu bakış açısının biraz daha ilerisini görüyor ve bu doğrultuda gayret göstereceğiz.  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yalnızca ekonomiyle değil, Sakarya’yı ilgilendiren her konuda söz sahibi olacağız. Görüşünün alınması yapısı itibariyle olağan bir haldir.

Ortak Akıl

 Biz geçmiş yıllardaki tecrübelerimizle de başta siz Sayın Valimizle, Büyükşehir Belediyemizle ve şehrimizin diğer erkleriyle birlikte ortak akılla uyumla çalışmayı arzu ediyoruz. Yönetimdeki ve meclisimizdeki arkadaşlarımız da Sakarya’ya kattıkları istihdam, değer açısından çok büyük bir kitleyi temsil ediyorlar.  Bizde bunun bilincinde, sizlerle birlikte bu şehir için, bu vatan için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu: “SATSO ile Güzel Hizmetlere İmza Atacağız”

SATSO Heyetinin ikinci durağı Sakarya Büyükşehir Belediyesi oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu SATSO Heyetine yeni görevinde başarılar dileyerek tebrik etti.

Başkan Toçoğlu konuşmasında SATSO şehrimiz sanayi ve ticaret hacminin artmasına katkı sağlayacak önemli bir kurum. Büyükşehir Belediyesi olarak gerek iş dünyası gerekse sivil toplum kuruluşlarımızla ortak çalışmalara imza atıyoruz. Paydaşlarımızla yürüttüğümüz başarılı çalışmalarla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. SATSO’nun yeni yönetiminde çok kıymetli iş adamlarımız var. Şehrimiz için hep birlikte çalışmalıyız. İnşallah SATSO ile Sakarya’mız için güzel hizmetlere imza atmaya devam edecek, sanayicilerimize, esnafımıza, iş adamlarımıza desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Hedefimiz Ekonomiye Katkı Sağlayacak İşler Üretmek

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ise kurumlar arası işbirliği ve ortak aklın sürekliliğine vurgu yaparak  “Hedefimiz önce üyelerimizin menfaatleri için çalışmanın yanı sıra şehrimiz ve ülke ekonomisine katkı sağlamak konusunda gayret göstermek olacaktır. Genç, dinamik ve aktif bir yönetim kurulu oluşturmaya özen gösterdik. Hedefimiz önce üyelerimizin istekleri doğrultusunda şehrin ekonomisi için çalışmalar gerçekleştirmektir. Bir diğer öncelikli hedefimiz ise ülkemizin ticaret ve sanayisine katkı sağlayacak işler üretmektir." diye konuştu

Cumhuriyet Başsavcısı Dursun: “Satso’nun Yanındayız”

Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun da söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Başsavcı Dursun SATSO Yönetimine başarılar dileyerek “Devletin bir bürokratı olarak bir başsavcı olarak biz de her şekilde sizlerin yanındayız. Savcılık bir sosyal kurumdur. Yasalarımızın uygulanması noktasında sizlere her zaman destek olmaya hazırız. Biz sizlerin ülkenin ekonomisinin, sanayisinin gelişmesi noktasında önüne kanunsuz olarak çıkabilecek engelleri aşmanız adına yardımcı olmak adına gayrette olacağız. Her zaman yanınızdayız.” diye konuştu

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ; “Üyelerimizin çıkarları yanında şehrimizin, ülkemizin çıkarları, menfaatleri doğrultusunda çalışmak arzusundayız. Bunu şehrin kanaat önderleri ve kurumları ile sizlerle birlikte ortak akılda, diyalogla birlikte çözeceğimize inanıyoruz.” şeklinde konuştu

Haber Tarihi : 10/4/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::