Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Karasakal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş’ i tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Kabulde konuşan Başkan Akgün Altuğ, “SATSO çatısı altında gönüllülük ve fedakarlık temelinde hizmetin esas olduğunun bilinci ile Sakarya’nın kazanması güçlenmesi için tüm enerjimizle hizmet edeceğiz. Tüm kurumlarımızla, üyelerimizle gönül birliği içinde çalışmayı hedefliyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim.”  dedi.

Haber Tarihi : 11/4/2018