Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ne tebrik ziyaretleri devam ediyor.

TOBB Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Alican Sak, Sakarya Mobilya İmalatçıları Birliği (SAMİKOB) Başkanı Lütfi Sunman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karasu Belediye Başkan Yardımcıları, 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur ve Yönetim Kurulu SATSO Disiplin Kurulu Başkanı Erol Hacıeyüpoğlu ve Kurulu Üyeleri,  RATED Başkanı Remzi Adıyaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Toprak mahsulleri Ofisi Kocaeli Şube Yetkilileri, 1. Meslek Kmitesi Üyeleri, 10 Meslek Komitesi Üyeleri, Başkan Altuğ ve Yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundular.

Söz konusu ziyarette konuşan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı tüm konuklarla tek tek ilgilenerek şehir ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ziyaretlerde genel olarak şunları dile getirdi: “Sakarya büyük bir gelişim sürecini yaşıyor. Bu değişim ve büyümenin pozitif yönlü olması için gayret edip elini taşın altına koyanlardan olmak hedefindeyiz. Üyelerimiz,  üreticiler ve müteşebbislerin her zaman yanında olacağız. Kurum olarak her türlü desteği vermeye hazırız.  Oda olarak ilimizin ekonomik menfaatleri doğrultusunda çalışmaya gayret edeceğiz.  Seçim sürecinin doğasında olan rekabeti bir kenara bırakıp hep birlikte bu şehrin geleceği için enerji harcamalıyız. Tüm hizmet erkleri ile işbirliğine, sürekli iletişime önem veriyoruz. Bu şehri ilgilendiren her konuda fikrimizi beyan ederek ortak aklı  ve birlikteliği canlı tutmak amacındayız.”

 

Haber Tarihi : 12/4/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::