SATSO Başkanı Akgün Altuğ Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ağırladığı ziyarette “Bu şehri yönetirken SATSO olarak sizin yanınızda olalım, birlikte hareket edelim istiyoruz. Görüşlerimiz ve tavsiyelerimizle Sakarya’nın geleceğini hep birlikte inşa edelim.” diye konuştu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’i ağırladı.

Bu şehri yönetirken yanında olmak isteriz

SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, bu şehrin ağabeyi Büyükşehir Belediyesidir. SATSO büyük bir meslek örgütüdür. Bu şehri yönetirken biz de sizin bir tarafınızda olalım. Birlikte hareket edelim istiyoruz. Görüşlerimiz ve tavsiyelerimizle Sakarya’nın geleceğini hep birlikte inşa edelim.” dedi..

Başkan Altuğ konuşmasının devamında ülke genelinde örnek teşkil edecek, sürekliliği ve kalıcılığı ile nesillere hitap edecek çalışmalara imza atmak istediklerini dile getirerek “Amacımız bu şehre, bu şehrin geleceğine hizmet etmektir.” dedi.

Tavuk gübresinin elektrik enerjisine dönüştürülmesi ile ilgili planlanan kanatlı atık geri dönüşümü üzerine bir proje üzerinde çalıştıklarını belirten Başkan Altuğ, söz konusu proje ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yol almak istediklerini ifade etti.

Birlikteliğimiz ivmelenerek artacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise SATSO Yönetimini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Toçoğlu seçim sürecinin ardından “Hizmete talip olmaktaki asıl amaç bu şehre hizmet etmektir. Bu anlamda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de başarılı ve kalıcı çalışmalar yapmaktan memnuniyet duyacağız. Paydaşlığımız ve birlikteliğimiz ivmelenerek büyüyecektir. Sakarya’daki aktörlerin birlik ve beraberliği Türkiye’ye örnek teşkil edecek niteliktedir. Tüm kurumlarımızla ortak akıl ve işbirliği çerçevesinde aldığımız tüm kararlar, kalıcı ve süreklilik arz edecek niteliktedir. Bunun temelinde birlikteliğimiz var.” diye konuştu.

Kanatlı hayvan, kümes atıklarının organik gübre ve enerjiye dönüştürülmesinin çevre kirliliğinin önüne geçmek ve atık geri dönüşümünün sağlanması açısından büyük kazanım sağlayacağını belirten Başkan Toçoğlu, SATSO ortaklığı ile böyle bir projenin hayata geçirilmesinin oldukça faydalı olacağını dile getirdi.

SATSO Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısına da iştirak eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tüm meslek komitesi ve meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek birlik ve beraberlik mesajı verdi

 

Haber Tarihi : 25/4/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::