Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Üyelerine tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Bu doğrultuda Sakarya Yemek Sanayicileri Derneği Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu ve Dernek Üyeleri, Seçkin Hotel, Grand Hotel ve Arya Hotel Yetkilileri, 16. Meslek Komitesi Üyeleri, 2. OSB Sanayicileri Derneği Başkanı Şeref Karakaya ve Dernek Üyeleri, Disiplin Kurulu Başkanı Erol Hacıeyüpoğlu ve Kurul Üyeleri, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Sakarya Teknokent Müdürü Tahsin Engin, Sakarya Bilişimciler Derneği Başkanı Nahit Gök ve Dernek Üyeleri, Atatürk Sanayi Sitesi Geliştirme Güzelleştirme Derneği Başkanı Ömer Ayrak ve Dernek Üyeleri, Sakarya Mimarlar ve Mühendisler Grubu, Akparti Akyazı İlçe Başkanı Osman Karaoğlan ve beraberindeki heyet, KOSGEB İl Müdürü Onur Kurtçu, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, 3. OSB Yönetimi, Hak-İş Konfederasyonu Sakarya İl Başkanı ve Hizmet-İş Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Çelik-İş Şube Başkanı Rıfat Kurt, Hizmet-İş Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Öz Orman İş Sendikası Şube Başkanı Âdem Öz, Öz Gıda İş Sendikası Şube Başkanı Hayati Özer, Öz İş Sendikası Sakarya İl Temsilciliği Abdurrahman Deniz, Hizmet-İş Şube Sekreteri Resul Yüksel, Hizmet-İş Şube Mali Sekreteri Ertuğrul Çakmak, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ söz konusu ziyaretlerde şehir gündemi ve yapılmalı planlanan projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak şunları dile getirdi:

“Komitelerin verimliliği meclise yansıyacak meclisin verimliliği kamuoyu ve üyelerimize yansıyacaktır.  Hedefimiz ülkeye hizmet etmek, ticaret ve sanayiye yön vererek bir vizyon çerçevesinde gayret etmektir.” dedi.

Markalaşmanın önemine de değinen Başkan Altuğ, “Markalaşma milli değerlerimize de büyük katkı sağlıyor. Bir marka oluşturmak için güçlü bir Ar- Ge çalışması yapılması gerekiyor. Üretmenin ve inovasyonun öneminin giderek arttığı bir dönemdeyiz. Sektörel birliklerin güçlenmesi ile sektörel markalaşmanın da artacağına inanıyoruz” dedi.

Rekabet edebilirlik seviyesini üst sıralarda tutabilmek için markalaşma ve inovasyona öncelik vermeliyiz. Dünyayla rekabet etmezsek muassır medeniyetler seviyesine yaklaşamayız. Tüketim toplumu olarak devam edemeyiz. Üretmenin gücüne inanıyorum, ürettikçe büyüyüp gelişeceğiz. Organize Sanayi Bölgeleri ile kontrollü büyüme ve disiplinli üretmeyi hedefliyoruz.

Haber Tarihi : 27/4/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::