Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren SATSO Türk Müziği Topluluğu 10. yılını kutluyor.

2008 yılından bu yana SATSO Çatısı altında yılda en az iki kez konser vererek Sakaryalı sanatseverlerle buluşan Türk Müziği Topluluğu, 10. Yılını da Sakaryalılarla kutlamaya hazırlanıyor.

10. yılına erişmenin mutluluğunu yaşayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Türk Müziği Topluluğu 21 Haziran akşamı aynı zamanda Sakarya’nın Adapazarı’nın 97. Kurtuluş Yıldönümünü vesilesiyle de bir konser düzenleyecek.

10. Yıl Özel Konserine TRT Ankara Radyosu Devlet Sanatçısı Elif Güreşçi konuk sanatçı olarak iştirak edecek.

21 Haziran 2018 Perşembe saat:20.00’de Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek konser ile ilgili davette bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’’ Hem Adapazarı’nın kurtuluşu hem de koromuzun 10ncu yıldönümü gibi  iki önemli heyecanın bir arada yaşanacağı Türk Müziği Topluluğu 10. Yıl Özel Konseri’ne Sakaryalıların katılımından memnuniyet duyacağız. Amatör bir ruhla büyük özverilerle yapılan çalışmaların bugün profesyonel bir noktaya ulaştığını görmekten SATSO ve Sakarya adına gururluyuz. Yerel kültür ve sanat değerlerimizi daha aktif hale getirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sosyal yaşamda da #şifremiz54.’’

 

Haber Tarihi : 13/6/2018
PAYLAŞ
Son Haberler ::