Sakarya Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı kutlama mesajında bayramın, Türk milleti, İslam alemi, insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diledi.

Rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade eden Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ şunları dile getirdi:

“Bir kez daha mübarek Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günlerdir.  Sevginin ve saygının simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Verdiği huzur ve insan olmanın yüceliğiyle birleşen bayram sevinçlerimiz geleceğe yönelik umutlarımızı yeşertmekte, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı dilerim.

Şehrimizde de birlik ve beraberliğimizin simgesi haline gelen SATSO Geleneksel Bayramlaşma Törenimiz Bayramın birinci günü saat 11.00’de Odamız Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir. Bayramlaşma Törenimize tüm üyelerimizin iştirakini bekler, katılımlarından memnuniyet duyarız.”

Haber Tarihi : 13/6/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::