İstanbul Maden ve Metal İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Toplantısı, Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi‘nde OSB üyeleri ve davetli ihracatçı firmaların katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıya; İstanbul Maden ve Metal İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri S. Armağan Vurdu, Genel Sekreter Yardımcıları ve Üyeler, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, Sakarya 2OSB Başkan Yardımcısı Hüseyin Hekim ve 2. OSB’deki firma yetkilileri iştirak etti.

İMMİB Genel Sekreterliği tarafından SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Gün ve Sakarya 2.OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur’a Plaket takdim edildi. Toplantıda, Sakarya’nın sosyo ekonomik durumu ve yatırım avantajları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Tarihi : 13/8/2018