Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Kurban Bayramı vesilesi ile yaptığı açıklamada Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslam alemine ve tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Altuğ şunları dile getirdi: “İslam alemi olarak bizleri daha güçlü kılan, milli ve dini duygularımızın, örf ve adetlerimizin kuvvetlendiği birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Bayramlarda, sevgi, saygı, özveri, fedakarlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları birbirimize sunabilmeliyiz. Millet olarak, bayramlarımızı başlangıcına vesile kılacağımız, güzel bir geleceğe ilerlemek için gayret etmeliyiz. Birlikteliğimizle ve eksilmeyen azmimizle, daha müreffeh bir geleceğe, daha güçlü bir ekonomi ve genç, eğitimli iş gücümüzle varabilir, sıkıntıları aşabilir ve hak ettiğimiz yere ulaşabiliriz. Hepimiz birbirimizi sevgi ile kucaklayarak, ülkemizin uygarlık yolunda mutlaka ulaşacağı parlak ve mutlu geleceğe güvenle bakmalıyız.

İnsanı insan yapan ve bütün erdemlerin birlikte yaşandığı dini bayramlarımızdan birisi olan Kurban Bayramı’nın sevgiye, barışa, kardeşliğe hoşgörüye ve güzel yarınlara umut olmasını diliyor ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. “dedi.

Bayramlaşma Töreni 2. gün

Bu yıl, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve SATSO Organizasyonu ile gerçekleştirilecek Toplu Bayramlaşma törenine de davette bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “İlimizde birlik ve beraberliğimizi daimi kılmak adına her yıl gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma törenimiz tüm üyelerimize Sakaryalılara açıktır.

SATSO Geleneksel Bayramlaşma Töreni, 22 Ağustos 2018 Çarşamba günü (bayramın 2. Günü) 12.00-14.00 saatleri arasında SATSO Hizmet Binası Bahçesinde gerçekleştirilecek. Sakarya Valiliğimizin Toplu Bayramlaşma Törenini de içeren programımıza tüm üyelerimizin teşriflerini bekler, katılımlarından memnuniyet duyarız”

 

Haber Tarihi : 18/8/2018
PAYLAŞ
Son Haberler ::