Sakarya SATSO’da Bayramlaştı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya il protokolü toplu bayramlaşma törenine ev sahipliği yaptı.

Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonu ile gerçekleştirilen “Toplu Bayramlaşma Töreni” SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş ile SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma Törenine başta Sakarya Vali Vekili Bekir Dınkırcı,  olmak üzere;  , Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Çiğdem Erdoğan Atabek, Recep Uncuoğlu, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya 7. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İdris Acartürk, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun, TÜMSİAD Başkanı Ahmet Ölmez, SAMİB Başkanı Günay Güneş, SMMOB Başkanı Ertuğrul Kocacık,  eski dönem Sakarya milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, Sendika başkanları, şehrimizin önemli kurum ve kuruluşların başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Daire müdürleri, SATSO Meclis Üyeleri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, SATSO Üyeleri, basın mensupları, çok sayıda davetli iştirak etti.

Söz konusu bayramlaşma töreninin ev sahipliğini yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, SATSO’da gerçekleştirilen Toplu Bayramlaşma Törenine katılan herkese teşekkürlerini sunarak ev sahipliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Altuğ konuşmasında “Bizleri daha güçlü kılan, milli ve dini duygularımızın, örf ve adetlerimizin kuvvetlendiği birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.  Sakaryalılar olarak birlik ve beraberliğimizin simgesi haline gelen ve toplu bayramlaşma törenimiz de bayramın taşıdığı ulvi duygular ve verdiği huzur iklimine layık bir şekilde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. 

Her zaman dile getirdiğimiz gibi bizim Şifremiz 54 ve biz Sakarya ortak paydasında bu birliktelik tablosu ile çok başarılı ve geleceğe dair güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile tekrar,  insanı insan yapan ve bütün erdemlerin birlikte yaşandığı dini bayramlarımızdan birisi olan Kurban Bayramı’nın sevgiye, barışa, kardeşliğe hoşgörüye ve güzel yarınlara umut olmasını diliyor ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” Diye konuştu.

Oldukça nezih ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen törende davetliler birbirileri ile bayramlaşarak iyi dileklerde bulundu.


 

Haber Tarihi : 22/8/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::