Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası uluslar arası ticareti canlandırmaya, üyelerinin global ekonomide rekabet edebilirliğini yükseltmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Sektörlerin ihracatını yükseltmek, ihracat yapan firmaların yeni pazarlara açılarak ihracat oranlarını artırmak ve hiç ihracat yapmamış firmaları teşvik etmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren SATSO, yapılan uluslararası iş geliştirme çalışmaları kapsamında belli aralıklarla ikili iş görüşmeleri düzenliyor.

Bu doğrultuda, mobilya sektörüne yönelik olarak 8. ve 26. Meslek komiteleri koordinasyonunda, düzenlenen “Mobilya Sektörü Alım Heyeti” kapsamında, Umman’dan gelen heyet ile Sakaryalı firmalar arasında ikili iş görüşmeleri ortamı sağlandı..

Alım Heyeti Programı kapsamında öncelikle, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret eden Heyete, Sakarya TSO’nun çalışmaları ve uluslararası nitelik taşıyan faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Ziyaretin ardından,  Umman orman ürünleri ve mobilya sektörünün   önde gelen firmalarının temsilcilerinin katıldığı Alım Heyeti programı gerçekleştirildi.

İlimize gelen Umman’lı iş adamları;  Mobilyacılar Sitesi, Organize Sanayi Bölgesindeki firmaları ve birçok imalatçı firma ziyaret ederek,  Sakarya Mobilyası'nın potansiyeli, kalitesi ve rekabet gücünün uluslararası standartlarda olduğu bir kez daha görülmüş ve firmalarımız ihracatlarını arttırmaya yönelik görüşmelerini gerçekleştirdiler.

 

Haber Tarihi : 1/10/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::