Dönem Başkanlığını Vali Dr. Zülkif Dağlı'nın yaptığı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Ekim Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Fenerbahçe Topuk Yaylası Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ‘un MARKA Yönetim Kurulu Üyesi olarak iştirak ettiği toplantıya Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı,  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Bolu Valisi Aydın Baruş, Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, ,  Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Ayfer Yılmaz, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu iştirak etti.
Düzce’de gerçekleştirilen toplantıda; 2018 yılı Eylül Ayı harcama ve faaliyetleri, Aylık ekonomik görünüm raporu ve 2019 Yılı Çalışma Programı ve Bütçe Taslağının bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. 2019 Yılı Yurt İçi ve Yurt Dışı Turizm Fuarları hakkında değerlendirme yapıldı

 

Haber Tarihi : 5/10/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::