Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar öncülüğünde Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinesinde açıklanan "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı" kapsamında üyelerini Enflasyonla Topyekün Mücadeleye davet ediyor.

Bugün 12 Ekim saat 19.00’da toplu sosyal medya paylaşımları ile başlayacak kampanya sürecinde Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis ve Meslek Komiteleri ve komisyon üyeleri de önümüzdeki günlerde (16 Ekim Salı günü Saat 12.30) Çark Caddesinde üyeleri ziyaret ederek “Enflasyonla Mücadelede yüzde 10 indirim kampanyasına destek olmaya davet edecek.Önemli firmaların da kampanyaya katılması bekleniyor..

Ekonomi de Canlanacak

Bugün 19. 00’da başlayacak olan sosyal medya paylaşımları ile güçlü bir kamuoyu oluşturmayı hedefleyen SATSO, ekonominin hep birlikte mücadele edilerek ileriye taşınacağının da vurgusunu yapacak.” Enflasyonla mücadelede ortak paylaşımdayız” sloganı ile gerçekleştirilecek paylaşımlara sosyal medya kullanıcılarını da destek olmaya davet ediyor. Ekteki görselin paylaşılarak tüm halkın konu ile ilgili bilinçlendirilmesi ve kamuoyu oluşturulması amaçlanıyor.

Haber Tarihi : 12/10/2018
PAYLAŞ
Son Haberler ::