Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine klavye kadar yakın olmaya devam ediyor.

Hizmeti üyelerinin ayağına götürmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarına hız veren SATSO, üye hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, artık faaliyet Belgesi, Oda Kayıt Sicil Sureti, Firma Ortaklık Belgesi ve Ortaklık Teyyid Belgesi’ne online olarak http://ebelge.satso.org.tr  adresinde 7/24 E- imzalı olarak ulaşabilecekler.

Dijital dünyanın hayatımızın her noktasına girdiği günümüzde SATSO da hizmetlerini bu platformda üyelerini en kolay erişebileceği noktaya getirmeye gayret ediyor. Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, SATSO’da hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecek.

SATSO üyeleri sıklıkla kullandıkları Faaliyet Belgesi, Oda Kayıt Sicil Sureti, Firma Ortaklık Belgesi ve Ortaklık Teyyid Belgelerini günün her saatinde http://ebelge.satso.org.tr ‘den TOBB Onaylı E- imzalı bir şekilde alabilecekler.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, üye hizmetlerine bir yenisini daha eklemenin memnuniyetini yaşadıklarını belirterek şunları dile getirdi:

“Üyelerimize en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla hayata geçirilen online belge talebi ve tahsilat sistemi üyelerimizin kullanımına açılmıştır. İş dünyasına büyük kolaylık sağlayan 7/24 E-Belge projesinde; Oda Sicil Kayıt Sureti, Ortaklık Teyyid Belgesi, Firma Ortaklık Belgesi,  Faaliyet Belgesi’ni üyelerimize elektronik imzalı olarak verebileceğiz. 

Ayrıca belge taleplerinin ödemeleri Sanal POS üzerinden kredi kartı ile yapılabilmekte. TOBB tarafından sağlanan hizmet odaklı bu proje, Odamızın üyelerinin hizmetine açılmıştır. Bu proje tüm üyelerimize hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi

Üyelerimiz, Odamız internet sitesinden (http://ebelge.satso.org.tr )’den bu uygulamaya ait linkten https://ebelge.tobb.org.tr giriş yapabilirler.  Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Şifreniz tarafınıza SMS ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte, sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve SMS ile gelen şifre ile giriş yapılabilecektir. Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise Oda sicil görevlileri ile 888 3024 telefondan irtibata geçilmesi gerekiyor.

http://satso.org.tr/hizmetler/4611/uye-veri-guncelleme-calismasi.aspx

http://dosya.satso.org.tr/uye_veri_guncelleme/SATSO_Uye_Veri_Guncelleme_Formu_-_Bos.pdf

Haber Tarihi : 13/11/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::