Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Mevlid Kandili vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Altuğ yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kandiller bizleri bir arada tutan, bağlarımızı güçlendiren, günlük hayatın telaşından uzaklaşıp paylaşımlarınızı yoğun yaşadığımız, dayanışma ve birlikteliklerimizi daha da arttırdığımız önemli günlerdir. Bu kutlu ve mübarek geceler; manevi duygularımızı canlandıran, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın had safhaya çıktığı müstesna zamanlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm üyelerimizin, Sakaryalıların ve İslam aleminin Mevlid Kandili’ni kutlar, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederiz” dedi.

Haber Tarihi : 19/11/2018