Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ümit Karayaka ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Sakarya Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ümit Karayaka ziyarette,  ‘’Derneğimizin amacı, tüzüğümüzde de belirtildiği üzere iş, etik, sosyal, kültürel, ticari, mali konularında çalışmalar yapmaktır. Üyelerimiz arasında beraberlik ve işbirliği sağlamaktır. Ticaret ve sanayinin bilimsel ve teknolojik temellerini oluşturacak araştırma merkezlerinin kurulmasını teşvik etmek, üniversite ile sanayi arasında işbirliği sağlanması konusunda çalışmalar yapmak amaçlarımızdan bazılarıdır. Projelerimiz var, sizinle istişare etmek istiyoruz’’ dedi.

Amaçlarının Sakarya’ya hizmet olduğunu belirterek sözlerine başlayan SATSO Başkanı Akgün Altuğ ’’Biz iş dünyasının gelişimine katkı sağlamak hedefinde olan ekonomik tabanlı bir sivil toplum örgütü olarak hizmet veriyoruz. Şu anda seçim dönemi beklentisi hakim. İnşallah bu seçimden sonra 5 yıl gündemimiz ekonomi olur.. Sosyal etkinlikleri de fuarı da içeren bir alan konusunda çalışma olmalı.

Girişimci ve genç zihniyetlerin oluşturduğu sivil toplum kuruluşları Sakarya’mızın geleceği açısından önemlidir. Çalışmalarımıza katkı sağlayacağınıza inanıyorum. Projelerine paydaş olmak da bizi memnun eder. Başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.


Haber Tarihi : 5/12/2018
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::