Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Ticaret Bakanlığı ve TOBB işbirliğinde Dijital Dönüşüm E-Ticaret ve E-İhracat eğitimi düzenlenecek.

SATSO ev sahipliğinde gerçekleştirilecek eğitimin temel amacı; KOBİ’lerimiz için dijital dünya da iş yapabilme ve e-ticaret ekosisteminin onlara sağlayacağı faydaların farkındalığını arttırmaktır.

E- Ticaret Merkezi Genel Koordinatörü Sami Altınkaya moderatörlüğünde; TOBB Meclis Başkan Yardımcısı Merter Özdemir, Eticaret merkezi Direktörü Mehmet Erdemi, GEN teknoloji CEO’su Engin Özgen3,  Eres Medya CEO’su Yılmaz Eres’in katılacağı eğitim semineri 25 Ocak 2019 Cuma günü 09.00-19.00saatleri arasında SATSO’da gerçekleştirilecek.

Söz konusu seminere davette bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ,  yeni nesil iş anlayışı ve dijital dönüşüm kapsamında e- ticaretin önemine değinerek “Dijital Dönüşüm E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi, üreticinin emeğine değer katması, satışlarını artırmasını hedefleyen bir program. E-ticaret Ekosistemi ve dijital dünyanın ince çizgilerinden, verimli ve sürdürülebilir bir iş modeli oluşturmaya kadar bir çok konunun ele alınacağı ücretsiz eğitim seminerimize üyelerimizin katılımını önemle tavsiye ederim.” dedi.

 

Haber Tarihi : 11/1/2019
PAYLAŞ
Son Haberler ::