Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever’den SATSO Meclisi’ne Veda

Ak Parti İl Başkanlığı görevine getirilen SATSO Meclis Üyesi Yunus Tever, SATSO Ocak Ayı Meclis Toplantısı’na katılarak yeni görevi nedeniyle meclis üyeliğinden ayrıldığını ifade etti.

SATSO Yönetim Kurulu, Meclis Divanı ve Meclis Üyelerine veda eden Yunus Tever yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

“2013 yılından bu yana büyük bir onurla sürdürdüğümüz görevi bugün itibariyle sonlandırmış olacağız. Bu zaman kadar bizlerle beraber olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız tarafından Ak Parti Sakarya İl Başkanlığı görevine getirildim. Bu ağır ve zor görevi layıkıyla yerine getirebilmek için bazı şeylerden fedakarlık yapmamız gerekti. Bugüne kadar kimsede hakkım olduğunu düşünmüyorum ama hakkınızı helal edin benden yana da helal olsun. Aynı yolda ilerliyoruz. Gayemiz Sakarya’ya hizmet etmek. Hizmet alanlarımız farklıdır ama ortak noktamız Sakarya’ya hizmettir. Ben bu anlamda Sakarya Ak Parti İl Başkanlığında bir kardeşiniz olduğunu unutmayın. Her zaman sizlerin yanında olduğumu da ifade etmek istiyorum. Çok teşekkür ederim.”

Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ da İl Başkanı Yunus Tever’e Odamıza yaptığı katkılar ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

Haber Tarihi : 31/1/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::