Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda, TOBB’a bağlı Oda ve Borsalarda, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu için seçim listeleri belli oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden SATSO’ya gönderilen kesinleşmiş TOBB İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları Seçmen Listeleri askıya çıktı.

TOBB İl kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi  ile İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00 - 16:00 saatleri arasında SATSO hizmet binasında yapılacak.

SATSO Kadın ve Genç girişimciler seçimi için 27 Şubat 2019 Çarşamba günü yapılacak seçimlerde İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvurusunda bulunacakların 11 - 18 Şubat 2019 tarihleri arasında bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını teşvik eden Adli Sicil Belgesi ile birlikte mesai saati bitimine kadar SATSO’ya başvurmaları gerekiyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden SATSO’ya gönderilen Kadın ve Genç Girişimciler Listesi www.satso.org.tr adresinin ‘Duyurular’ bölümünde yayında.

 

Haber Tarihi : 11/2/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::