Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, geçen yıl yapılan organ seçimlerinin ardından çoğunluğu ilk kez seçilen meclis üyelerine birlik iştiraklerinin kurumsal yapılarını ve hizmetlerini tanıtmak, Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgilendirmek ve kendilerine yönelik çeşitli yönetim becerileri kazandırmak amacıyla bilgilendirme seminerleri düzenledi.

TOBB Birlik Merkezi ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversite’sinde üç gün süren Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne iki grup halinde katılacak olan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve meclis üyelerinin ilk grubu Ankara’daki programa iştirak etti.

SATSO’yu temsilen ilk grupta 22 meclis üyesinin iştirak ettiği bilgilendirme seminerinin oldukça faydalı olduğuna dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen oda ve borsa organ seçimlerinin ardından Odamız meclis üyelerinin yaklaşık yüzde 60’ı bir değişim gösterdi. Buna bağlı olarak yeni meclis üyelerimiz,  bu seminer vesilesi ile TOBB’u daha yakından tanıma fırsatı buldular.

Ayrıca, TOBB’u bilen meclis üyelerinin bilgilerini tazelemek ve tamamlamak, üst birliğimizin faaliyetlerine ve çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımını artırmak ve kişisel gelişimimize katkıda bulunmak için TOBB tarafından düzenlenen bilgilendirme seminerleri ziyadesiyle fayda sağlamıştır. Meclis üyelerimiz de bu çalışmadan çok memnun kalmıştır. Odalarımızın neler yaptığını, neler yapabileceğini herkesten iyi bilmeli ve anlatmalıyız. O bakımdan bu bilgilendirme seminerlerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Yapılan eğitim seminerlerinde SATSO’nun çalışmalarından örneklerin yer alması da ayrıca memnun etti. Gördük ki çalışmalarımız ve vizyonumuzla SATSO olarak doğru yoldayız. Üzerimizdeki sorumluğun bilinci ile çalışmaya ve büyüyen Türkiye’nin üreten şehri olmaya devam edeceğiz.

Haber Tarihi : 11/3/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::