Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Belediye Başkanı’na yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, SATSO’nun faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Altuğ konuşmasında “ Sakarya için önümüzdeki sürecin hayırlı olmasını diliyor başarılı çalışmalarla hep birlikte ilimize katkı sağlamaya devam edeceğimize inanıyoruz. Sakarya sanayisi ve ticareti yanında aynı zamanda tarımı ve turizmiyle de çok değerli. Kent olarak hızlı çözülmesi gereken sorunlarımız var. Bu farkındalığı,  güçlü bir birliktelikle sinerjiye çevirmenin gayretindeyiz. Büyükşehir Belediyemizin desteğini ve öncülüğünü bekliyoruz. ” dedi.

Başkan Altuğ KDV iadelerinden kaynaklı Sakarya Büyükşehir Belediyesi gelirlerinin azalması konusunda yürütülen faaliyetler, kurulma çalışmaları devam eden Organize Sanayi Bölgeleri ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile oluşturulan Doku Kültürü Laboratuvarı’nda gelinen son durum ile ilgili bilgi verdi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, şehrin stratejik planının oluşturulması konusunda da destek beklediklerini belirterek şehrin erklerini bir araya getirerek Sakaryalılık kimliğinin öne çıkartacak ve şehre sadakat oluşturabilecek projeler geliştirilmesinin önemine değindi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, SATSO ile işbirliğine her zaman devam edeceklerini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce, şehrin gelişiminde iş dünyasının önemine değinerek “Sakarya iş dünyasını enerjisine ve gücüne inanıyor, katkılarını önemsiyoruz.” ifadelerini kullandı

 

 

 

 

Haber Tarihi : 9/4/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::