Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda üyelere yönelik “Liderlik ve Yönetim Becerileri” eğitimi düzenlendi.

SATSO ve KALDER iş birliği ile düzenlenen eğitim, eğitmen Çağlar Çabuk  gözetiminde gerçekleştirildi.

Söz konusu eğitimde; liderlik dinamikleri, liderlikte iletişim becerileri, stratejik planlama, yaratıcı düşünme ve problem çözme, lider ve takım ilişkisi, liderlik gelişim planı, liderlik değerleri, liderlik davranışları, liderlik güven ölçeği ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

Liderlik ve Yönetim Becerileri eğitiminde, yönetici adaylarından halihazırda yönetici olarak görev yapan her düzeyde profesyonellere kadar, çalışma yaşamının yoğun temposundan kaynaklanan ve yöneticilerin görev ve sorumluluk alanına giren tüm süreçleri bütünsel ve yapıcı bir bakış açısıyla ele almaları ve liderlik gelişim süreçleri uygulama eşliğinde incelendi.

KALDER Eğitmeni Çağlar Çabuk, tüm kuruluşların rekabetçi ve sürdürülebilir bir yapı oluşturabilmeleri için “Mükemmelliğin Temel Kavramları” nın liderler açısından benimsenmesinin önemine dikkat çekti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen “Liderlik ve Yönetim Becerileri” eğitimine üyeler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Haber Tarihi : 10/4/2019