Sakarya’nın gelişen sanayisi ve ticaretini, sosyal değişimi; sanayileşmenin getirdiği alışveriş halleri, fabrika ve imalat aşaması görüntüleri, sanayileşmeyle birlikte gelen sosyolojik gelişmeleri kadrajlarında ölümsüzleştiren fotoğrafçılara ödülleri SATSO’nun 102’nci kuruluş yıldönümü olan 31 Mayıs Cuma günü saat 14.00’de verilecek.

Jüri üyeleri Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Zaman, Fotoğraf Sanatçısı, Merkez Bankası Meclis Üyesi Prof. Dr. Nurullah Genç, Sanatçı, Eski Milletvekili Süleyman Gündüz, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Fotoğraf Sanatçısı, SUBÜ Öğretim Görevlisi Servet Sezgin, SATSO Kültür Komisyonu Başkanı Oğuzhan Durak,  Fotoğraf Sanatçısı Cihat Çavdar’ın değerlendirmesiyle belirlenen fotoğraflara Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere Gizem Frit Özel Ödülü, SASİAD Özel Ödülü, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Özel Ödülü, Sakarya Ticaret Borsası Özel Ödülü, ARMA Filtre Özel Ödülü, Sakarya GİAD Özel Ödülü, TÜMSİAD Özel Ödülü, BRİSA Sakarya Bayileri Sponsorluğuyla sergileme ödülleri takdim edilecek.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak yarışmamıza gösterilen ilgiye teşekkür ederiz. Derece alan fotoğraflar, SATSO’nun 102’nci kuruluş yıldönümünde 31 Mayıs 2019 Cuma günü SATSO Fuayesinde sergilenecek. Ödüllendirmede ilimizdeki iş dünyası kuruluşları da destek oldu. Hep birlikte sergi ile ödül töreni gerçekleştireceğiz.’’ dedi.

 

Haber Tarihi : 29/5/2019
PAYLAŞ
Son Haberler ::