Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Bayramı Geleneksel Bayramlaşma Töreni Oda Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

Bayramın ilk günü gerçekleştirilen ve ev sahipliğini Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş,  ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yaptığı Geleneksel Bayramlaşma Töreni’ne yoğun ilgi gösterildi.

Törene başta Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir olmak üzere Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ak Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Levent Bülbül, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar,   İyi Parti Milletvekili Ümit Dikbayır,  İyi Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Ankara’daki Sakaryalılar Vakfı Genel Başkanı İrfan Çelik, Sakarya Ziraat Odası Başkanı Zeki Ateş, SAMİB Başkanı Günay Güneş, Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), SATSO Meclis Üyeleri ve basın mensupları ile çok sayıda iş adamı iştirak etti. 

Oda hizmet Binasında gerçekleştirilen Bayramlaşma töreninde davetlilerle tek tek ilgilenen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Bayramlarımız, bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatan, birlik ve beraberliğimizi hatırlatan, dayanışma ruhumuzu güçlendiren gerektiğini hatırlatan özel anlardır.” diyerek bu manevi havanın tüm inanlar için bir fırsat olduğunu ifade etti.

Başkan Altuğ ayrıca Sakarya’daki birlik ve beraberliğin güçlenerek devam etmesini temenni ederek “Ramazan ayı boyunca sergilenen bu güzel hasletler bayramla birlikte çok daha büyük bir anlam kazanmaktadır. Hepimiz sağduyulu davranarak birlikteliğe ve kardeşliğe katkıda bulunmalıyız. Bayramlar paylaşmaktır, bayramlar gönülleri aşmaktır. Bu vesile ile birbirimize karşı birlikteliğimizin ne kadar önemli olduğunu, sevginin ve saygının ne kadar değerli olduğunu, birlikte çalışırsak ne kadar çok başarı elde edeceğimizi tekrar hatırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“SATSO çatısı birlik ve beraberliğin adresidir. Bizler bir mozaiğin parçalarıyız. Birbirimizi tamamlamalı, bütünlüğümüzle Sakarya’ya değer katmalıyız.” diyerek iş dünyası, siyaseti ve hizmet erklerinin oluşturacağı sinerji ile Sakarya’nın her zaman kazanacağına vurgu yaptı.

Sakarya iş dünyası ve protokolünü bir araya getiren SATSO Bayramlaşma töreninde konuklar birbirileriyle bayramlaşarak sohbet etme imkanı buldu.

Haber Tarihi : 4/6/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::