Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve yönetim kurulu üyeleri, oda üyeleri ile ilişkinin güçlendirilmesi kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Söz konusu ziyaret kapsamında SATSO Meclis Üyesi Şenol Çalışkan ve SATSO Meclis Üyesi Alican Yıldırım’ın Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan yeni tesislerine hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde piyasa durumu, Sakarya’da sanayinin geleceği ve organize sanayi bölgelerinin daha da gelişmesi yönünde üyeler ile fikir alışverişi yapıldı.

Peymak Genel Müdürü Şenol Çalışkan, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek SATSO’nun çalışmalarının takipçisi olacağını vurguladı. Çalışkan, “1. OSB’de kurduğumuz yeni tesisimiz ile Sakarya ekonomisine ve sektörümüze katkı sunmayı hedefliyoruz. Özellikle 1. OSB olmak üzere tüm OSB’lerimiz yerel ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bu memnuniyet verici. Bizler de şehrimizin ekonomisinin gelişmesine gayret ediyor ve gelişmiş OSB’lerimizde daha çok yatırımcının Sakarya’ya hizmet etmesini umuyoruz. SATSO tecrübesi ile sanayi bölgelerimiz daha da gelişecek ve üretim yapan firma sayısı daha da artacaktır.” ifadelerini kullandı.

SATSO Meclis Üyesi Alican Yıldırım, “SATSO’nun her zaman yanımızda olduğunu bilmek çok güzel. Şehrimizi, sanayiyi, ticareti, ekonomiyi geliştirmeye çalışan Odamız olması üyeler için bir şanstır. Yeni OSB’lerimiz gelişiyor ve büyüyor. Buraya gelmek ve faaliyetlerini buradan yürütmek isteyen birçok firma var ve bize fikirlerimizi soruyorlar. Bizler de şehrimize yeni yatırımcılar kazandırmak için ilimizin yatırım avantajlarını anlatarak firmaları teşvik etmeye çalışıyoruz. Umuyoruz ki Sakarya ekonomisi daha da gelişecektir. Bizler üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız.” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, büyüyen Sakarya’nın büyüyen iş dünyasını temsil etmekten ve onlara katkı sunmak amacıyla hizmet etmekten memnuniyet duyduklarını belirterek şunları dile getirdi:

“SATSO Yönetim Kurulu olarak her fırsatta üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinliyor çözüm yolları arıyoruz. Bölgemizde faaliyet gösteren istihdama katkı sağlayan firmalarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de Oda olarak üyelerimizin sorunlarını yerinde dinleyerek, çözüm odaklı çalışıyoruz. Sizlerin sorunlarını, taleplerini ve projelerinizi de en yetkili birimlere ulaştırıyoruz.
Yatırımlar için en gözde bölgelerden biriyiz. İlimizde faaliyette olan, kurulma çalışmaları devam eden ve planlanan OSB’lerle düzenli sanayileşme ve kümelenerek büyümenin güzel bir örneği olurken, aynı zamanda da sanayi ile ticaretin turizm ile tarımın birbirilerine zarar vermeden gelişebildiğinin de yegane örneği olacağımıza inanıyorum.”

Haber Tarihi : 5/9/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::