Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir açıklamada bulundu
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yılında bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.
Milletine ve ülkesine olan sevgisi, milli egemenlik ve demokrasi anlayışı, çağdaş uygarlık hedefleriyle Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal tüm dünyanın hayranlığını kazanmış bir liderdir.
“Askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsun iktisadi zaferlerle taçlandırılmadıkça sonuçsuz kalır” diyerek ekonomik gelişmenin önemine değinen Mustafa Kemal Atatürk iktisadi kalkınmanın da gerekliliğini her zaman savunmuş bir liderdir.
İş dünyası olarak bizlere düşen ise; bu vizyonla çalışarak ülkemizi milli mücadelenin ruhuna uygun bir bilinçle hedef gösterilen muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için sürekli üretmektir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha özlem, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.’’

Haber Tarihi : 9/11/2019
PAYLAŞ
Son Haberler ::