Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z. Şinasi Bayraktar, Akyazı Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Hasan Saka ve beraberindeki heyet Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti.

Söz konusu ziyarette şehrin sosyo ekonomik durumu üzerine değerlendirmeler yapılarak sivil toplum kuruluşları ve şehir erklerinin işbirliğinin önemine değinildi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Tüm kurumlarımızın faaliyetlerinin varlık nedeni Sakarya’dır. Yani ilimize, halkımıza hizmet etmektir. Bizler, etkili bir kamu yönetimi ile ortak projeler üreterek, belli bir senkronda çalışarak bu şehri gelecek vizyonuna hazırlamaya gayret ediyoruz. Hepimizin stratejik hedeflerinin temelinde, Sakarya’ya  hakettiği hizmeti sunmak vardır. Bu ortak paydadan yola çıkarak güçlü bir şekilde ilerlemeliyiz. Şehrin bir sorunu varsa kurumsal olarak da, kişisel olarak da bu hepimizin sorunudur. Çözümünün de bir parçası olmalıyız.

Bu doğrultuda gerek büyükşehir Belediyemiz gerekse oda ve borsalarımızla oluşturduğumuz beraberlikten memnuniyetimizi dile getirir devamlılığını temenni ederiz.” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  “Bizler de hep birlikte el birliğiyle bu şehre hizmet etmeye çabalıyoruz. Ve en büyük gücümüz birlikte hareket etmemizdir. Kurumsal olarak iş dünyamızın temsilcileri ile oluşturduğumuz sinerjinin artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve iş dünyası temsilcileri, şehirde yapılan çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Haber Tarihi : 3/12/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::