SATSO’dan Sakarya İş Dünyasına bir “Nefes Kredisi” daha

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Covid-19 salgınından olumsuz etkilenen üyelere yönelik başlatılan nefes kredisi ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Altuğ yaptığı açıklamada içinden geçtiğimiz Covid-19 salgını ile mücadele sürecinde Oda üyelerinin finansal ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olmak için Oda olarak kaynaklarını üyelerinin kullanımına sunduklarını ifade ederek, yeni bir nefes kredisinin hayata geçirildiğini belirtti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ açıklamasında şunları dile getirdi: “Salgından olumsuz etkilenen üyelerimize biraz olsun nefes aldırabilmek amacıyla, üst kuruluşumuz TOBB öncülüğünde yeni bir nefes kredisi çalışması başlatıldı.

TOBB ve 365 oda borsanın tüm kaynaklarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan Nefes Kredisi’nde 2020 yılı tamamen ödemesiz olacak. 2021’den itibaren 12 eşit taksitte (azami 20 ay vadeyle), yıllık % 7,5 faiz oranı ve firmanın cirosuna göre 50.000 veya 100.000 TL’ye kadar kullanabilecekler. Kredi Garanti Fonu da % 80 oranında kredilere kefalet desteği sağlayacak.

Üyelerimiz, “Nefes Kredisi başvurusu içindir” kaşeli faaliyet belgesini Odamız hizmet binasına gelmeden internet sitemizden online olarak alabilirler ve Denizbank şubesine başvurularını yapabilirler.

Korona virüs salgınının etkisiyle zor durumda kalan üyelerimizin kaynak arayışlarına bir nebze de nefes olacağına inandığımız kredi camiamıza hayırlı olsun”

 

Haber Tarihi : 28/4/2020
PAYLAŞ
Son Haberler ::