Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Pandemi süreci ile planladıkları ziyaretlerine normalleşme süreci ile devam eden CHP heyetinin ilk duraklarından biri SATSO oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ, şehrin faydasına olan her konuda oda olarak söz sahibi olmaya gayret ettiklerinin altını çizdi. Başkan Altuğ konuşmasında şunları dile getirdi;

“Sayın Ecevit Keleş’i yeni başkanlık dönemi için kutluyor ve başarılar diliyorum. SATSO olarak Sakarya’nın en büyük mesleki ve aynı zamanda sivil toplum kuruluşuyuz. İsmimizde ticaret ve sanayi kavramları geçse de bizler şehrimizin ekonomi, sosyal, kültürel, sağlık ve eğitim gibi konularıyla da yakından ilgileniyoruz. Temsil ettiğimiz 13 bin’e yakın üyemiz ile bu şehir için düşünüyor ve çalışıyoruz. Sakarya’nın yararına olacak her çalışmada ve bu şehrin ileriye gitmesi adına mesai harcamayı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ’a konukseverliğinden dolayı teşekkür eden Ecevit Keleş, ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında şunlara değindi.

“ CHP Sakarya İl Başkanlığı olarak kentin mesleki ve sivil toplum kuruluşlarına önem veriyoruz. Şehrimizde dair uygulamak amacında oldukları plan ve projeler hakkında görüşler almaya devam ediyoruz. SATSO Sakarya’ya bakış açısı, yaptığı hizmetler ve şehrimizin gelişmesi adına gösterdiği çaba neticesinde Sakarya açısından yol gösterici nitelikte olan önemli bir kuruluştur. SATSO’nun şehrimizde olması bu şehir için bir fırsattır. Sakarya’nın ileriye gitmesi adına işbirliğini önemsiyor ve ortak akıl ile ilimize daha fazla katkı sağlanacağını düşünüyoruz. Misafirperverliğinden dolayı SATSO Başkanımız Sayın Akgün Altuğ’a teşekkürlerimi iletiyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 19/6/2020
PAYLAŞ
Son Haberler ::