Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Söz konusu ziyarete Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’un yanı sıra, Meclis Başkanı Talip Kuriş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Cem Gün ve Yüksel Avşar, SATSO Genel Sekreteri Teyfik Öztürk iştirak etti.,

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya’nın birçok potansiyeli kendinde barındıran bir şehir olduğuna vurgu yaparak şunları dile getirdi:

“Sakarya tarım, sanayi ve turizm üçlüsünü aynı anda kendinde barındıran nadide bir şehir. Şehrimizi daha da ileriye götürmek adına dünyayı iyi okumak gereklidir. Çağın gerektirdiği şekilde tarım, turizm, sanayi ve ticarete adapte olarak ilerlemek önemlidir.

 Şehrimizi sahip olduğu güçlü potansiyeli ile daha da rekabetçi bir il haline getirmeliyiz. Hedeflerimizi ve vizyonumuzu doğru bir şekilde belirleyerek ilerlemeliyiz.  Geleceğin şehirleri arasına Sakarya’nın girmemesi için hiçbir neden yok. Dünyadaki gelişmeleri iyi okuyarak kanalize olmak, şehrin sahip olduğu argümanları geleceğe hazırlamak adına önemlidir.” ifadelerini kullandı.

Konukseverliğinden dolayı Vali Çetin Oktay Kaldırım’a teşekkür eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya şehrinin gelişimi için her türlü işbirliği, iletişime açık olduklarını ve şehre hizmet etmek anlamında göreve hazır olduklarını belirtti. Başkan Altuğ şunları dile getirdi: “Sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’ın şehrimizdeki yeni görevini kutluyor ve başarılı uzun bir dönem diliyorum. Sayın Valimizin donanımı Sakarya açısından bir şanstır.

SATSO olarak şehrimizin dinamikleriyle birlikte bu şehre hizmet etmek öncelikli sorumluluğumuzdur. Bu doğrultuda gayretle çalışıyoruz. Biz rekabeti seven ve bu rekabet edebilirliğimizi üretim potansiyelimizle zenginleştiren de bir bölgeyiz. Umuyoruz ki; yeni Valimiz ile birlikte işbirliği, pozitif iletişim içerisinde Sakarya’nın çok daha iyi yerlere gelmesi için gayret edeceğiz. Kendisine yeni görevinde hayırlı olsun diyor ve şehrimize yapacağı çalışmalar için şimdiden teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

Haber Tarihi : 26/6/2020
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::