Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, İyi Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Ziyarette SATSO Başkanı Akgün Altuğ ve İyi Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra SATSO Meclis Başkan Yardımcısı Necmettin Kırık ile SATSO Genel Sekreteri Teyfik Öztürk de hazır bulundu.

Söz konusu ziyarette Sakarya’nın ekonomik potansiyeli, gelişimi ve sosyal konular hakkında görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Başkanı Altuğ, Sakarya’nın her konuda büyümesi için çalışmayı sürdüren bir kurum olduklarına dikkat çekti. Altuğ konuşmasında şunlara değindi;

“ SATSO olarak şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Sakarya sahip olduğu potansiyel ile çok daha iyi yerlere gelmeyi hak eden bir şehirdir. Bu şehri tüm konularda ileriye taşımayı kendimize görev edindik ve sorumluluğumuzun daima bilincindeyiz. İlimiz erkleriyle, yönetimiyle işbirliklerine ciddi önem vererek üzerimize düşen görevleri memnuniyetle yerine getirmeye özen gösteren bir kurumuz..” ifadelerini kullandı.

Başkan Altuğ’a konukseverliğinden dolayı teşekkürlerini ileten İyi Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı,  SATSO’nun Sakarya için büyük önem taşıdığına vurgu yaparak şu cümleleri dile getirdi;

“SATSO şehrimizin en önemli yapılarından biri ve ekonomik anlamda şehrimizin yükünün çok büyük bir bölümünü taşıyan güçlü bir topluluktur. SATSO’nun fikirleri, gerçekleştirdiği projeler, şehrimize sağlayacağı nice katkılar ve yapacakları Sakarya için çok önemlidir. Bizler üretenlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Tarihi : 10/7/2020
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::