Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve heyetinin yanı sıra SATSO Meclis Başkan Yardımcısı Necmettin Kırık, Genel Sekreter Teyfik Öztürk ve Genel Sekreter Yardımcısı Refik Özkorkmaz da hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altuğ, özellikle son zamanlarda önemi daha da çok artan bilişim ve teknoloji alanı başta olmak üzere iki kurum arasında yıllardan beri devam eden işbirliklerinin daha da geliştirilmesi, şehrin eğitim kalitesinin her zaman ileriye taşınarak mesleki eğitimde de öncü olacak projeleri birlikte yürütmek amacında olduklarını ifade etti.

Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, çocuklarımızın ve şehrimizin geleceği açısından eğitimin çok önemli olduğuna, şehrimizdeki nitelikli gençlerimizin yetişmesi konusunda SATSO ile yapılan tüm işbirliklerinin Sakarya’nın geleceğine çok katkı sağlayacağından emin olduklarını dile getirdi. Değişen dünya düzeninde teknoloji ve bilişimin eğitime daha da entegre edilmesi konusunda da SATSO ile işbirliklerine devam edeceklerinin altını çizdi. Tüm SATSO camiasına eğitime verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.

Haber Tarihi : 13/7/2020
PAYLAŞ
Son Haberler ::