Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Altuğ mesajında tarafsız ve özgür basının adalet ile demokrasi anlayışının sağlanmasında büyük bir sorumluluğa sahip olduğuna vurgu yaparak şunları dile getirdi; “Demokratik hayatımızın en ayrılmaz parçalarından biri olan basın kuruluşlarımızın sosyal yaşantımızda yeri çok büyüktür. Farklı görüş ve düşünceleri tarafsız, adil ve insanın haber alma özgürlüğüne denk bir biçimde yansıtan basın kuruluşlarımız sayesinde gazetecilik mesleği saygı duyulan bir meslektir. Bizler de SATSO olarak basın çalışanlarımızla işbirliği ve iletişim çerçevesinde tarafsız yürüttükleri faaliyetlerini destekliyoruz. Basın bizim önemli paydaşlarımızdandır.

Gerek ülkemizin gerekse Sakarya’mızın her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemiz ve ilimiz ekonomisine olumlu yönde yansımasına, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır. İlimizin gelişimine katkı veren tüm basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum.

Ülkemizde basın teşkilatı üzerindeki sansürün kaldırışının 112. yıldönümünü ve toplumun doğru ve zamanında haber alması için büyük bir fedakarlık ve gayretle çalışan, aynı zamanda halkın sesi ve vicdanı olma sorumluluğunu başarıyla yerine getiren basın camiamızın tüm mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum. Meslek hayatlarında kendilerine başarılar diliyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum.

Haber Tarihi : 24/7/2020
PAYLAŞ
Son Haberler ::