Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminden oluşan bir heyet, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ilimizde bulunan yerel basın kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Sakarya’da faaliyet gösteren yerel gazeteler, web siteleri, ajanslar başta olmak üzere birçok basın kuruluşuna kutlama amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlere Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yüksel Avşar ve Cem Gün, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, SATSO  Genel Sekreteri Teyfik Öztürk, Genel Sekreter Yardımcısı Refik Özkorkmaz ile Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Derya Çakır iştirak etti.

Gerçekleştirilen ziyaretleri değerlendiren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, basın kuruluşlarının Sakarya’nın sosyoekonomik ilerleyişinde önemli, katkı veren ve belirleyici bir unsur olduklarının altını çizdi. Başkan Altuğ açıklamasında şunlara değindi; “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ilimizdeki birbirinden değerli işler yapan basın kuruluşlarımıza bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Her sene gelenek haline getirdiğimiz ve ilimizdeki tüm basın temsilcileriyle bir arada olduğumuz organizasyonlarımıza bu sene pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldık. Ancak ziyaretlerimiz çok daha verimli ve memnuniyet vericiydi. Yoğunluk nedeniyle ziyaret edemediğimiz basın mensuplarımızla da en kısa zamanda belli aralıklarla görüşmelerimiz devam edecek. Tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyoruz.” dedi.

SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş de “ Basının kamusal alandaki gücünü ve etkisini gelişen teknolojiler ile birlikte daha sık hissetmekteyiz. Bilginin aktarılması ve yayılması konusundaki emekleri gözardı edilemez. Yerel, ulusal ve uluslararası ölçekte daha doğru; daha ilkeli haber yapma adına gece gündüz demeden çalışan basın mensuplarımızın bu özel gününü kutluyorum.”

 

 

Haber Tarihi : 24/7/2020
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::