Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Altuğ, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de ilerisine taşıma gayesi ile çalışıyoruz.

Atatürk, ulusumuza yeni ufuklar açan ve asil milletimizle omuz omuza verdiği mücadele ile tarihin seyrini değiştiren büyük bir liderdir

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yaşanan tüm zorluklara dehası ile göğüs gererek bir Milletin bekasını dinç tutmuş ve Cumhuriyet’imizin geleceğini sağlam temellerde kurmuştur. Bugün bizlere düşen görev, Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının bin bir zorlukla inşa ettiği eserine sahip çıkmak ve bu eseri gelecek nesillere tertemiz bırakabilmek, açtığı ve hedef gösterdiği yolda her zaman daha da ileriye gitmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha özlem, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.’’

Haber Tarihi : 10/11/2020
PAYLAŞ
Son Haberler ::