Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş, Sakarya Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirilen Sakarya İli Oda ve Borsa Müşterek Yönetim Kurulları Online Toplantısı’na katıldı.

Toplantıya ayrıca; SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cem Gün ve Yüksel Avşar, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı ve Meclis Başkanı Avni Uçar, SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Dünya ve Bünyamin Müftüoğlu, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri,  Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ile Akyazı Ticaret Borsası Temsilcileri de iştirak etti.

Oda ve Borsaların üyelere yönelik çalışmaları, Sakarya’nın ekonomik geleceği yönündeki planları ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ konuşmasına yakın zamanda hastalık sonucu hayatını kaybeden Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Yalçın Karaçayır’a taziyede bulunarak başladı. Başkan Altuğ; “ Sakarya oda/borsaları olarak öncelikle üyelerimizden ve üst kuruluşumuz TOBB’dan aldığımız destek ile bu şehri ekonomi başta olmak üzere birçok konuda ileriye götürmeyi kendimize sorumluluk olarak görüyoruz. İlimiz iş dünyasına hizmet eden oda ve borsalar olarak yıllardır birbirimizle sürekli iletişim ve işbirliği halinde çalışıyoruz. Ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu bu zorlu süreçte bizler de birlik olarak üyelerimizin ve Sakarya iş dünyasının yanında olmaya çalıştık. Sakarya oda/borsaları olarak ortak paydamız her zaman Sakarya olacak ve bu amaçla da birliğimizden taviz vermeden çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı ise; “ Sakarya oda ve borsaları olarak 4 ayda bir bu gibi toplantıları gerçekleştirerek üyelerimiz başta olmak üzere Sakarya’nın gelişimi için işbirliği çalışmalarına önem veriyoruz. Büyük çaplı bir salgın sürecinden geçiyoruz ve bu salgına yönelik tedbirlerin gerektirdiği şekilde üyelerimize ve şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz.” dedi.


Haber Tarihi : 18/11/2020
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::