Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Altuğ, açıklamasında şunları dile getirdi; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilmesi ve ileriye yönelik olumlu davranışlar kazandırılması görevini yerine getirmekte olan öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğu yaşıyoruz. Öğretmenlik, sadece bir meslek değil büyük emek ve fedakarlık gösterilen bir görevdir ve öğretmenlerimiz aydınlık yarınların mimarlarıdır. Eğitim de sadece kalkınmamızın ve gelişmemizin temel unsuru değil, aynı zamanda bir milletin dünya üzerindeki yerini de tayin eden stratejik bir değerdir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” diyerek Cumhuriyetimizin asıl sahipleri genç nesillerimizi öğretmenlerimize emanet etmiştir ve öğretmenlerimiz geçmiş tarihini iyi bilen, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, insana ve emeğe saygılı nesiller yetiştirmeye devam ediyorlar.

Bugüne baktığımızda öğretmenlerimiz, içinde bulunduğumuz küresel salgın sürecinde bile evlerinden öğrencilerine online bağlanarak öğretmeye devam ediyorlar. Millî, manevî, insanî, ahlâkî ve kültürel değerlerimizi benimseyen, bunları geliştiren ve koruyan, ailesini, vatanını ve milletini gönülden seven öğrenciler yetiştirmek için çaba harcayan öğretmenlerimize minnettarız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutlar, ebediyete intikal eden öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet dilerim.”

Haber Tarihi : 23/11/2020
PAYLAŞ
Son Haberler ::