Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Regaip Kandili vesilesiyle açıklamada bulundu.

Başkan Altuğ, Mübarek Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaip Kandili’nin bir ve birlik olma temasını taşıdığını belirterek şunları dile getirdi: “Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller, milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği özel ve güzel günlerdir. Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini kardeşlik, barış, hoşgörü duyguları içinde muhabbetle idrak etmeliyiz. Manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Pandemi dolayısıyla başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya  zor günler yaşıyoruz. Bu mübarek günlerin, içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı sürecin bitmesine vesile olmasını diliyorum

Bu duygu ve düşüncelerle, üyelerimiz başta olmak üzere Sakaryalı hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutluyor ve hep birlikte daha nice kandillere sağlıkla kavuşmayı temenni ediyorum.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 17/2/2021
PAYLAŞ
Son Haberler ::