Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, Sakarya’nın COvid-19 vaka sayıları ve kapalı işyerlerinin mevcut durumu hakkında, ilin önde gelen ekonomi tabanlı sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirilecek.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantı 23 Mart Salı günü (yarın ) saat 13.00’te Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecek.

Sakarya’nın Covid 19 Vaka sayılarının,  ve pandemitedbirleri nedeniyle kapalı olan işletmelerin son durumunun değerlendirileceği toplantıya; SATSO bünyesinde faaliyet gösteren ilgili komite üyeleri,  Sakarya Esnaf ve Sanakarlar Odaları Birliği bünyesindeki meslek odaları başkanları, ekonomi tabanlı sivil toplum kuruluşları ve ilgili dernek başkanları iştirak edecektir.

Söz konusu isitişare toplantısının ardından alınan kararlar ve izlenecek yol haritası ile ilgili medya ve  kamuoyu bilgilendirilecektir.

 

 

 

 

 

Haber Tarihi : 22/3/2021
PAYLAŞ
Son Haberler ::